Accommodatie

 

Het clubterrein van HSV de Veluwezoom is te vinden naast het aan het Apeldoorn-Dierens kanaal gelegen waterzuiveringsbedrijf Industriewater. Op dit terrein staat het clubgebouw. Er is een rijbaan en een ruime weide, waarop de spring- en dressuurlessen worden gegeven. Tijdens het jaarlijkse CH Eerbeek vindt men hier de springring en het gezellige strodorp.

Het adres van het terrein is Professor Weberlaan 5, 6961 LX Eerbeek.


embed google maps wordpress

 

 

Het terrein van de club is voor alle leden vrij toegankelijk. Voor de ponyruiter geldt dat als je wilt rijden (dressuur/springen) dit altijd onder begeleiding van een volwassene moet gebeuren.
Voor de ruiters van de paarden geldt dat indien men wil springen het verplicht is, dit in verband met de veiligheid, iemand bij zich te hebben die hulp kan bieden daar waar nodig is.
Van alle leden verwachten wij dat het terrein na gebruik netjes wordt achtergelaten, het hek wordt afgesloten en het licht wordt uitgedaan.

De oude rijbaan van de Rijvereniging aan de Veldkantweg, is nog steeds in beheer van de Veluwezoom maar wordt eigenlijk alleen nog in geval van calamiteiten gebruikt. Er wordt hier nog wel door een aantal leden "vrij" gereden.

Tijdens het winterseizoen worden de lessen gegeven in de binnenmanege van de familie te Bokkel aan het Soerense Zand Zuid 5, 6961 RA te Eerbeek, op de grens met Laag-Soeren. In de zomer worden in de buitenbak aldaar spring- en dressuurlessen gegeven aan de minder ervaren combinaties. 

 

Copyright © 2024 by de Veluwezoom   -   Created by