Ruiterkamp

In de zomer wordt ieder jaar een super gezellig Ruiterkamp georganiseerd in IJzerlo. We zijn al jaren te gast bij Eddie en Alice Sticker. Ze beschikken over een ruime buitenbak, een binnenmanege en een uitdagend crossterrein, dat zich rondom de buitenmanege bevindt.

Er wordt geprobeerd een gevarieerd programma aan te bieden. Denk hierbij aan een crosstraining, een politietraining waarbij de pony's en paarden gaan wennen aan paraplu's, vlaggen en andere obstakels. Ook wordt er aandacht besteed aan springen, dressuur en voltige.

Naast activiteiten met de viervoeters wordt er tijd gemaakt om te zwemmen en te griezelen bij de vaak spectaculaire spooktocht. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten en staat er meestal een barbecue op het menu.

We mogen gebruikmaken van een eigen keuken, slaapzaal en een gezellige zaal met een eet en zit gedeelte. Het kamp staat onder leiding van onze eigen instructie met hulp van ouders.

Via de mail ontvangen alle leden een inschrijfformulier en onder het kopje kalender staat de datum waarop het kamp zal plaatsvinden dit jaar.

 

Copyright © 2024 by de Veluwezoom   -   Created by